Uutiset ja blogi

06.9.2018  |  Sigma Trukit, Uutiset

Sigma Trukit mukana Logistiikkamessuilla Tampereella 12. - 13.9.2018

 

Osastolla C1224 on esittelyssä kaikki maahantuomamme trukkituotteet. Näytillä on Yale tuotteet varastokoneista suureen 16 tonnin Yale GDP 160 EC-sarjan dieseltrukkiin. Esittelyssä myös Hubtex Flux, Terberg Kinglifter sekä Genkinger EGY-S.

Lue lisää

15.5.2018  |  Rekrytointi, Sigma Trukit, Uutiset

Oletko sinä uusi myynti- ja markkinointiassistenttimme?

Etsimme Myynti- ja markkinointiassistenttia Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut valtakunnallinen toimija.

Lue lisää

31.1.2018  |  Sigma Trukit

Sujuvuutta rutiineihin toimivalla kalustolla – case: Pyroll

Pyroll Group Oy ja Sigma Trukit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 2012 alkaen. Paperi-, kartonki- ja muoviteollisuudella toimivalle Pyrollille trukkien toimivuus ja luotettavuus on erityisen tärkeää.

Lue lisää

26.1.2018  |  Sigma Trukit, Trukkikorttikoulutus, Työturvallisuus, Turvallisuus

Osaaminen ja työturvallisuus — trukin myynnistä ajolupaan

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija. Vuoden 2018 teemaksi on valittu osaaminen ja työturvallisuus. 

Lue lisää

27.9.2017  |  Rahoitus, Sigma Trukit, Uutiset

Sigma Trukit valikoitui laitetoimittajaksi Prefere Resins Finland Oy:lle


Haminalainen Prefere Resins Finland Oy on liimahartsin valmistukseen erikoistunut yritys. Haminan tehdasalueelle tarvittiin uutta trukkikalustoa, ja lyhyen selvittelyn ja harkinnan jälkeen Sigma Trukit valikoitui trukkien toimittajaksi. Laitehankinnan rahoittajana toimii Secto Automotive Oy, joka tarjoaa laiterahoitusta myös arvokkaammille ja erikoisvarustelluille laitteille.

Lue lisää

23.8.2017  |  Sigma Trukit, Uutiset

Sigma Trukit mukana Puumessuilla Jyväskylässä 6 - 8.9.2017

Osastollamme B-571 on esittelyssä Hubtex DQ X nelitietrukki sekä puu- ja paeriteollisuuteen räätälöity Yale Cool Truck 

 

Lue lisää

17.8.2017  |  Sigma Trukit, Uutiset

Kesä takana ja akut ladattu!

Jälleen on yksi hektinen kevätlukukausi takana ja talouden tunnusluvut on kirjattu muistiin. Meillä Sigma Trukeilla tunnusluvut osoittavat vahvinta ensimmäistä vuosipuoliskoa kautta historian. Silti emme ihan päässeet omiin tavoitteisiimme. Kuitenkin ajatus siitä, että vuosi vuodelta päihitämme pahimman kilpailijamme eli itsemme, toteutui.

Kevääseen mahtui myös suuri puristus normaalin liiketoiminnan keskellä. Saatoimme OHSAS 18001 Työterveys- ja Työturvallisuus -standardin voimaan onnistuneesti suunnitellussa aikataulussa. Ja vieläpä ISO9001 ja ISO 14001 standardien rinnalle. Kiitos kokonaisuudessa onnistumisesta kuuluu koko henkilökunnalle.

Lue lisää

04.5.2017  |  TTS Liftec, Kasettijärjestelmä, Sigma Trukit, Lavansiirtovaunut, Uutiset

Keväinen tervehdys Sigma Trukeilta! Katso Terberg + Liftec kuulumiset

Viime syksynä alkanut Sigma Trukkien ja TTS Liftecin välinen yhteistyö on käynnistynyt erinomaisesti. Alun varaosapuoleen liittyvät haasteet on selvitetty, ja nyt varaosiin ja jälkimarkkinoihin liittyvät palvelut ovat sillä tasolla, että voimme ottaa kokonaisvaltaisen vastuun molemmista palvelukokonaisuuksista. TTS Liftecin ja Terberg Benschopin globaalin yhteistyön myötä Sigma Trukit tarjoaa toimituksiin yhteensopivuustakuun: laitteet kytketään yhteen jo ennen asiakastoimitusta ja yksittäisten laitteiden takuut tuplataan. Ensimmäisiä yhteensopivuustakuulla myytyjä tuotteita toimitetaan kevään mittaan asiakkaillemme.

Lue lisää

11.4.2017  |  Huolto, Sigma Trukit, Trukkikorttikoulutus, Työturvallisuus

Tavoitteena nolla työtapaturmaa – miten siihen päästään?

Suomessa sattui vuonna 2015 yhteensä 117 908 tapaturmaa, joista 97 431 oli työpaikkatapaturmia, eli työtapaturma sattui työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa. Jokaisen työpaikan tavoitteena pitäisi olla nolla työtapaturmaa, joten tuohon tavoitteeseen on Suomessa vielä matkaa, vaikka työpaikkatapaturmia sattuikin ennätyksellisen vähän vuonna 2015.

Lue lisää

04.4.2017  |  Huolto, Sigma Trukit, Työturvallisuus

Työturvallisuus on jokaisen asia

Turvallisuus on yksi oleellisimmista hyvän työympäristön kriteereistä, sillä jokainen haluaa varmasti tuntea olonsa turvalliseksi omalla työpaikallaan. Vahinkoja sattuu ja tapahtuu, mutta vaaratilanteita voi ja pitää ennaltaehkäistä.

Lue lisää