Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Sujuvuutta rutiineihin toimivalla kalustolla – case: Pyroll

31.1.2018  |  Sigma Trukit

Pyroll-group-sigma-trukit

Pyroll Group Oy ja Sigma Trukit ovat tehneet tiivistä yhteistyötä vuodesta 2012 alkaen. Paperi-, kartonki- ja muoviteollisuudella toimivalle Pyrollille trukkien toimivuus ja luotettavuus on erityisen tärkeää.“Lastaus- ja purkauskaluston pitää olla ensiluokkaisessa kunnossa tuotannon sujuvuuden sekä työturvallisuuden näkökulmasta”, kommentoi Mika Rosenqvist, Pyroll Converting Oy:n Valkeakosken tehtaan tehdaspäällikkö. Pyroll Converting Oy toimii paperi -ja kartonkiteollisuuden jatkojalostajana ja on osa Pyroll Group Oy:ta. Toimintaa yrityksellä on Suomessa Pyhtäällä ja Valkeakoskella, Hollannissa Winschotenissa, Puolassa Strykovissa, sekä Saksassa Beienfurtissa.

Sigma Trukkien aluepäällikkö Vesa Toivanen pitää yhteistyötä erittäin onnistuneena. “Pyrollin kaikki yhtiöt ovat olleet meille erittäin hyvä asiakas. Meidän puolestamme yhteistyö Pyrollin kanssa on ollut erittäin mutkatonta ja helppoa. Tiedostamme heidän organisaationsa, tapansa toimia ja tarpeensa”, hän kertoo.

 

Joustava ja nopea palvelu ylläpitää tuotannon tehokkuutta

Viimeisin trukkitilaus toimitettiin vuoden 2017 lopulla, jolloin Pyroll Converting Oy sai käyttöönsä 10 kappaletta nestekaasutrukkeja paperirullapihdein sekä haarukkatrukkeja lastaukseen. Kaikki trukit toimitettiin Pyrollin väreillä ja logoilla varustettuna. Sopimus piti sisällään myös niin kutsutun varatrukkijärjestelmän kartonkirullien käsittelyä varten. Trukit toimitettiin rental-vuokrausperiaattella, joka pitää sisällään trukit, trukkien huollot sekä normaalista kulumisesta aiheutuvat kustannukset. “Näin asiakas saa keskittyä oleelliseen ja ydinbisnekseenä, kun trukkiasiat ovat niiltä osin ulkoistettu”, lisää Sigma Trukkien Toivanen.

Järjestely on toiminut hyvin Pyrollin näkökulmasta. “Huolto- ja korjaustoiminnan nopeus ja joustavuus nousevat isoon rooliin päivittäisessä tekemisessä. On tilanteita, jolloin tarvitsemamme apu täytyisi saada mahdollisimman nopeasti. Huoltohenkilöstön tavoitettavuus on ollut hyvää luokkaa”, kertoo Mika Rosenqvist.

Tulevaisuudessa Pyrollin kalusto kasvaa vielä kahdella säkkitehtaalle toimitettavalla trukilla.

 

Kiinnostuitko yrityksesi näköiseksi personoiduista trukeista?

Ota yhteyttä myyntiin »

 


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.