Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Sigma Trukit mukana Logistiikkamessuilla Tampereella 12. - 13.9.2018

06.9.2018  |  Sigma Trukit, Uutiset

Logistiikkamessut Tampere

 

Osastolla C1224 on esittelyssä kaikki maahantuomamme trukkituotteet. Näytillä on Yale tuotteet varastokoneista suureen 16 tonnin Yale GDP 160 EC-sarjan dieseltrukkiin. Esittelyssä myös Hubtex Flux, Terberg Kinglifter sekä Genkinger EGY-S.

Yale on yksi maailman suurimmista ja perinteikkäimmistä trukkivalmistajista. Yalelta esittelemme tuotteet varastokoneista suureen 16 tonnin Yale GDP 160 EC-sarjan dieseltrukkiin. Trukki sopii erityisen hyvin puutuotteisiin, ahtaamiseen, raskaaseen tavaraan, metallivarastoon, betonille, tiilille ja lohkoille sekä raskaalle teollisuudelle.

 

Yale GDP 80-160 DC/EC

 


Hubtexilta esittelemme Flux monitie-vastapainotrukin. Ensimmäisen sukupolven Hubtex FluX on sisä- ja ulkotilakäyttöön soveltuva monitie-vastapainotrukki. Sähkökäyttöinen trukki on tarkoitettu kuormalavojen sekä pitkän tavaran käsittelyyn ja kuljetukseen. Kompakti runkopituus, masto ja sen sijoitus ovat FluX:n erityispiirteitä. Näin laite soveltuu erinomaisesti kuorma-autojen lastaus ja purkutehtäviin, sekä kapeisiin tiloihin tai käytäviin.

 

Hubtex Flux

 


Terbergiltä esittelemme Kinglifter ajoneuvotrukin, jota voit kuljettaa rekan perässä. Näin kuljettaja voi purkaa toimitukset nopeasti ja tehokkaasti kaikkialla.

 

Terberg Kinglifter

 

Esittelyssä on myös Genkinger EGY-S nelitiepinontatrukki, jonka avulla pitkien taakkojen siirto kapeissa hylly- ja varastotiloissa onnistuu. Sähkökäyttöisen trukin kapasiteetti on 1600 - 4000 kg. Ergonomiaa ja työskentelymukavuutta lisää kolme eri ajomoduulivaihtoehtoa: seisten ajettava, istuen ajettava tai perässä käveltävä. Laite räätälöidään aina tarpeen mukaan.

 

Genkinger EGY-S

 

Tervetuloa osastollemme C1224

Logistiikkamessut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 12.–13.9. Messut ovat avoinna keskiviikkona 12.9. klo 10–17 ja torstaina 13.9. klo 10–16. Sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä tai rekisteröitymällä paikan päällä. Voit ennakkorekisteröityä kävijäksi tästä.

 


Laitetaan trukkiasiat kerralla kuntoon. Kartoitamme laite- ja huoltotarpeet kunkin yrityksen yksilöllisiin tavaransiirtohaasteisiin. Jätä yhteydenottopyyntösi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 Pyydä ilmainen laite- tai huoltotarpeen kartoitus


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.