Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Sigma Trukit voitti jälleen!

19.12.2017  |  Uutiset

sigmatrukit_hyvää-joulua-2017_800x400px.jpg

No ketä tässä nyt sitten on voitettu vuoden ahertamisella – itsemme. 2017 on meille jälleen kasvun vuosi kaikissa tunnusluvuissa. Itsestään tämä ei ole syntynyt vaan siihen on tarvittu hyvä henkilökunta ja teidät eli hyvät asiakkaat. Kiitänkin kaikkia jo tässä alkuun kuluneesta vuodesta ja toivotan meille kaikille menestyksekästä kumppanuutta vuodelle 2018.

Niin kuin aina, mahtuu vuoteen onnistumisia ja epäonnistumisia. Moni asia on jälleen menyyt eteenpäin ja varmaan merkittävin ponnistus oli meille OHSAS18001 TTT-standardin sertifiointi keväällä ISO9001 ja ISO14001 rinnalle. Kolmen täysin tapaturmattoman vuoden jälkeen sattui meille kuitenkin kaksi poissaoloon johtanutta tapaturmaa tässä syksyn mittaan. Onneksi ei mitään vakavampaa mutta oiva muistutus siitä, että sertifikaatit seinällä eivät itsessään tuo mitään lisäarvoa, jos se ei näy tekemisessä. En voi näissä laadullisissa asioissa soimata henkilöstöä koska suhteellisen pienellä avainhenkilömäärällä pyöritetään iso liiketoimintaa ja lähes kaikilla on useampi toimenkuva. Tässä vuoden vaihteessa kuitenkin organisaatiomme vahvistuu uusilla avainhenkilöillä ja mm. huollon puolelle muodostuu tekninen tiimi kehittämään osaamista sekä laadullisia asioita, jolloin operatiiviselle puolelle jää enemmän aikaa hoitaa asiakkuuksia laadukkaasti.

Suomi 100-vuotta juhlavuosi alkaa olla takana päin ja meillä se näkyi mm. itse henkilöstölle heittämänäni kuntoiluhaasteena. 10 km juoksu ja leuanvetokilpailu sai mukavasti työntekijöitä liikkeelle. Haaste oli voittaa allekirjoittanut molemmissa ja yksi sieltä ohi puristikin. Juho Oinonen, trukkimekaanikkomme Kuopiosta, tämän teki ja siitä onnittelut Juholle! Ei muuta kun lisää väkeä minun ohi ensi vuonna, tosin lupaan itsekin vähän vielä parantaa tuloksia. Myös asiakasryhmille haasteita luvassa ensi vuodelle. Samassa hengessä on meillä Sigma Trukeilla palkittu myös henkilöstöä Keskuskauppakamarin Suomi 100 -erikoisansiomerkeillä. Kriteereinä periksiantamattomuus, pidempi työkokemus, luotettavuus annettujen tehtävien hoitoon. Ihan niin kuin trukilla ajaminen, on työkin tehokkainta silloin kun se ei näytä ei kuulosta miltään vaan tulokset puhuvat päivän päätteeksi puolestaan. Patrioottisessa hengessä erikoisansiomerkin saaneet henkilöt ovat niitä, jotka ottaisin koska vaan rintamalle turvaamaan omaa selustaani.

Suomi 100 -erikoisansiomerkin saaneet:

  • Sinikka Söderkultalahti, jälkimarkkinointiassistentti, Kuopio
  • Mikko Korkalainen, avainasiakkuusjohtaja, Kerava
  • Arto Makkonen, huoltopäällikkö, Kuopio
  • Ari Kumpulainen, trukkimekaanikko, Iisalmi
  • Aki Tuominen, trukkimekaanikko, Tampere

 

ansiomerkkien-luovutus-Kerava.jpg

Sigma Trukit Oy:n toimitusjohtaja Jani Murtolehto (vas.) jakoi Suomi 100 -erikoisansiomerkit Aki Tuomiselle (kesk. ja Mikko Korkalaiselle (oik.).

ansiomerkkien-luovutus.jpg

Kuvassa vasemmalta oikealle Jani Murtolehto, Sinikka Söderkultalahti, Arto Makkonen, Ari Kumpulainen ja Vesa Toivanen.

Satoja konetoimituksia ja tuhansia huolto- ja korjaustöitä jälleen takana ja muutamat vielä edessä tälle vuodelle. Vaikka kaikki ei ihan joka kerta ole mennytkään niin kuin Strömssössä, tai niin kuin kotikulmilla Drumsössä, ei edes allekirjoittaneella, on tästä vuodesta kuitenkin jäämässä hyvinkin positiivinen jälki. Tästä sitten ensi vuotta rakentamaan neljän A:n hengessä. Aikaa Asiakkalle, Aikaa Alaisille!


Jani Murtolehto
Toimitusjohtaja

 


Palvelemme paikallisesti, lähellä Sinua. Kokemuksella ja ammattitaidolla kaikissa materiaalinkäsittelyyn liittyvissä tarpeissanne. Tarjoamme koko maan kattavan huolto- ja myyntiverkoston.

Pyydä ilmainen laite- tai huoltotarpeen kartoitus


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.