Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Sigma Trukit valikoitui laitetoimittajaksi Prefere Resins Finland Oy:lle

27.9.2017  |  Rahoitus, Sigma Trukit, Uutiset

Prefe-Rensis-Finland-1.png

Haminalainen Prefere Resins Finland Oy on liimahartsin valmistukseen erikoistunut yritys. Haminan tehdasalueelle tarvittiin uutta trukkikalustoa, ja lyhyen selvittelyn ja harkinnan jälkeen Sigma Trukit valikoitui trukkien toimittajaksi. Laitehankinnan rahoittajana toimii Secto Automotive Oy, joka tarjoaa laiterahoitusta myös arvokkaammille ja erikoisvarustelluille laitteille.

Prefere Resins päätyi Sigma Trukkeihin muun muassa hyvän kommunikoinnin ja palvelun tason takia. Myös erikoistoiveisiin vastaaminen oli merkitsevä tekijä. Esimerkiksi vuokratrukit onnistuttiin toimittamaan lyhyellä varoitusajalla ja koeajotrukkia säädettiin Prefere Resinsin tarpeita vastaavaksi.

“ Päällimmäiseksi jäi tunne, että meille oikeasti haluttiin myydä trukit. Yhteydenpito oli aktiivista pienissäkin asioissa. Myös toimivat huoltopalvelut vaikuttivat päätökseen”, Perefere Resinsin Lauri Hannola kuvailee.

Myös rahoittajana toimivalle Sectolle asiantuntevuus oli tärkeä ominaisuus laitetoimittajalle. “Sigma Trukeilla on vahva osaaminen, kommunikointi toimi joka suuntaan ja he ymmärsivät asiakkaan tarpeet heti. Yhteistyö oli helppoa”, kertoo Secton myyntipäällikkö Jukka Hyökki.Rahoitusratkaisuilla joustavuutta laitehankintoihin

 

Prefe-Rensis-Finland-2.png

Secton Jukka Hyökki (vas.), Prefere Resinsin Jari Sihvonen ja Lauri Hannola, Sigma Trukkien Mika Narinen sekä Prefere Resinsin Jouni Hartikainen tutustuivat uuteen trukkikalustoon.

Sigma Trukkien myyntiedustaja Mika Narinen kertoo yhteistyön Secton kanssa olleen helppoa ja vaivatonta. “Trukin ostamisen vaihtoehdoiksi tarjoamme myös joustavia rahoitusratkaisuja. Asiakas voi hankkia trukin kauttamme ja tarvittaessa räätälöimme käyttötarkoituksen mukaisen rental-sopimuksen, jolloin kuukausivuokra sisältää trukin lisäksi kaiken kunnossapidon. Asiakkaan huoleksi jää ainoastaan trukilla ajaminen!” Narinen summaa.

“Secton kanssa meiltä löytyy ratkaisu aina pinoamisvaunuista jopa keräily- ja suuriin polttomoottoritrukkeihin asti. Lyhytaikavuokraustrukkikantaamme on kasvatettu vastaamaan markkinoiden tarvetta. Tämähän on todellista ”avaimet käteen” -palvelua”, Mika Narinen jatkaa.

Sigma Trukkien Keski- ja Itä-Suomen aluepäällikkö Vesa Toivanen kertoo, että heille on tärkeää palvella asiakkaita nopeasti ja paikallisesti. “Alkusysäys tässä Prefere Resinsin tapauksessa tuli Secto Automotive Oy:ltä, jonka jälkeen paikallinen alue-edustajamme Mika Narinen oli yhteydessä jo samana päivänä asiakkaaseen ja kävi paikan päällä kartoittamassa heidän vaatimuksensa uusille trukeille. Tarjous Secto Automotivelle lähettiin seuraavana päivänä."


Kiinnostuitko Sigma Trukkien kattavista rahoitusratkaisuista?

Pyydä ilmainen laitekartoitus ja rahoitustarjous


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.