Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Osaaminen ja työturvallisuus — trukin myynnistä ajolupaan

Osaaminen ja työturvallisuus — trukin myynnistä ajolupaan

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija. Vuoden 2018 teemaksi on valittu osaaminen ja työturvallisuus. 

Asiakkaan kokema erinomainen palvelu ja palvelun laatu ovat aina olleet Sigma Trukkien toiminnan lähtökohta ja yksi toiminta-ajatuksistamme. Sigma Trukkien kilpailukyky perustuu asiakkaan kokemaan palveluun. Osaavat ammattilaiset, paikallinen toiminta sekä huolella valitut tuotteet ovat meidän konseptimme. Edustuksiemme huolella tehty valinta on synnyttänyt aukottoman materiaalinkäsittelyketjun aina lavatavarasta trailereiden siirtoon ja ajoneuvotrukeista kylkitrukkeihin asti.

Lupausten ja palvelumme tukena on ISO-standardien mukaan sertifioidut prosessit ja tekeminen. Kehitämme toimintaamme työ- ja asiakastyytyväisyysmittausten pohjalta.

 

Turvallisuus on meidän yhteinen etumme

Työturvallisuus on jokaisen asia. Sigma Trukkien henkilöstön tavoitteena on oppia ja kehittyä henkilökohtaisesti turvallisuus-, laatu- sekä ympäristöasioissa koko työssäoloajan. Hyväksi havaituista toimintatavoista pidetään kirjaa kaikilla organisaatiotasoilla. Niistä tiedottaminen ja niiden pohjalta henkilöstön kouluttaminen on puolestaan yrityksen johdon vastuulla. Ennakoivalla ja suunnitelmallisella työturvallisuustyöllä voidaan saavuttaa erinomaisia tuloksia.

Sigma Trukit Oy noudattaa seuraavia kestävän kehityksen periaatteita:

  • Liiketoiminnallinen vastuu
  • Taloudellinen vastuu
  • Sosiaalinen vastuu
  • Ympäristövastuu

 

Tavoitteena nolla työtapaturmaa

Tavoitteena nolla työtapaturmaaTyöturvallisuutta voidaan mitata eri tavoilla, mutta tietyt tunnusluvut ovat käytössä yleisellä tasolla. Yksi keskeinen mittari on TRI (Total Recordable Injury), joka tarkoittaa kaikkien kirjattujen työpaikkatapaturmien määrää. Meillä TRI-indeksi on 4, nelivuotisen (2014-2017) mittauksen ajalta (Sigma Trukit Oy, AP-Trukit Oy, Raskone Oy:n trukkiliiketoiminta).

Jokaisen työpaikan tavoitteena pitäisi olla nolla työtapaturmaa. Sigma Trukeilla vuodet 2014–2016 olivat kokonaan tapaturmattomia. Kuluvana vuonna tavoittelemme taas nolla lukemaa.

 

Trukin kuljettajan turvallisuus

Haluamme varmistaa myös trukkia ajavan kuljettajan turvallisuuden. Tiesitkö, että saat meiltä myös laadukasta kuljettajankoulutusta? Trukin kuljettajan turvallisuuskoulutus on tarkoitettu työssään trukkia käyttäville henkilöille. Kurssilla käydään läpi trukin oikeaoppista käyttöä nojautuen työturvalakiin sekä vakuutusyhtiöiden suosituksiin. Lisäksi perehdytään tapahtuneisiin trukkitapaturmiin sekä puretaan tapaturmaan johtanutta tapahtumaketjua.

Koulutus sisältää käytännön osion, teoria- ja ajokokeen. Käytännön osiossa käydään läpi trukin käyttöönottotarkastus, tutustutaan kyseisen trukin ominaisuuksiin sekä varmistutaan trukin oikeaoppisesta käytöstä ajokokeen perusteella. Teoria- ja ajokokeen hyväksyttävästi suorittaneille myönnetään viisi vuotta voimassaoleva trukkikortti/ajolupa.

Trukinkuljettajakoulutuksia järjestetään Sigma Trukeilla tilauksesta.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttäTutustu myös tuotteisiin ja ratkaisuhin, joiden avulla riskien minimointi on helppoa ja osa jokapäiväistä työskentelyä.

Lue lisää kuljettajankoulutuksesta


Trukin turvallinen käyttö

Tutustu varusteisiin ja ratkaisuihin, joiden avulla parannat ja ylläpidät turvallisuutta sekä tehokkuutta. 

Tutustu turvallisuusvarusteisiin ja -ratkaisuihin »


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.