Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Sigma Safe - uusi turvallisuutta lisäävä laitteisto valmiina markkinoille

15.1.2019  |  Trukit, Uutiset, Turvallisuus

 SigmaSafe-800px-1

 

Sigma Trukit ylpeänä esittää uuden tuotekehityksessä olleen turvallisuutta lisäävän laitteiston, Sigma Safe:n. Sigma Safe on vastaus asiakkailta saatuun palautteeseen työkoneiden sekä jalankulkijoiden välisistä vaaratilanteista.

Sigma Safe vastaa asiakkailta tulleeseen kysyntään ja se on kehitetty lisäämään turvallisuutta trukkeihin ja muihin työkoneisiin.

Sigma Safe on lähestymisvaroitusjärjestelmä, jonka avulla voidaan välttää jalankulkijoiden ja työkoneiden yhteentörmäykset. 

Laitteisto käsittää neljä komponenttia, joista 2 kiinteää osaa kiinnitetään trukkiin (päävastaanottoyksikkö ja hälytysilmaisin),sekä lähetin jalankulkijalle että lähettimen paristotesteri. Hälytysilmaisin hälyttää ja informoi työkoneen kuljettajaa lähellä olevista jalankulkijoista. 

Sigma Safe on ollut koekäytössä ja olemme saaneet lupaavia tuloksia.

Tuotteita on saatavilla. Lisätietoja tuotteesta antaa Arto Makkonen.

 

SigmaSafe-800px-alueet

Hälytysilmaisin/vastaanotin hälyttää jalankulkijasta kuskille. Toimii myös näköesteiden takaa!

 

Sigma Safe pähkinänkuoressa:

  • Trukkiin / muuhun työkoneeseen asennettava aktiivinen järjestelmä, joka koostuu päävastaanottimesta ja erittäin pienikokoisesta jalankulkijalle suunnatusta lähettimestä,(lähettimiä voi olla usemmalla jalankulkijalla yhtäaikaisesti).
  • Hälytysilmaisin / vastaanotin hälyttää jalankulkijasta trukkikuskille. Laitteisto sopii moneen erikokoiseen työkoneeseen säädettävän hälytysetäisyyden ansiosta (3 - 30+ metriä). Laitteisto toimii radiotaajuuksilla jolloin näköyhteyttä ei tarvita!
  • Vastaanotin voidaan säätää unohtamaan lähellä olevat lähettimet, jotta trukkikuskin kantama lähetin ei laukaise hälytystä. 
  • Vähävirtaiset liikkeestä aktivoituvat lähettimet tarjoavat 7 kuukautta huoletonta toiminta-aikaa. Lähettimissä on vaihdettavat paristot ja lähetintesteri kertoo milloin paristot suositellaan vaihdettaviksi.


Haluaisitko laitteen käyttöösi? Varaa aika esittelyyn. 


Arto Makkonen
Tekninen päällikkö
Puh. +358 (0)44 486 0202
arto.makkonen@sigmatrukit.fi

 

Lataa esite täältä»


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.