Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Keväinen tervehdys Sigma Trukeilta! Katso Terberg + Liftec kuulumiset

Liftec SafeRoll

Viime syksynä alkanut Sigma Trukkien ja TTS Liftecin välinen yhteistyö on käynnistynyt erinomaisesti. Alun varaosapuoleen liittyvät haasteet on selvitetty, ja nyt varaosiin ja jälkimarkkinoihin liittyvät palvelut ovat sillä tasolla, että voimme ottaa kokonaisvaltaisen vastuun molemmista palvelukokonaisuuksista. TTS Liftecin ja Terberg Benschopin globaalin yhteistyön myötä Sigma Trukit tarjoaa toimituksiin yhteensopivuustakuun: laitteet kytketään yhteen jo ennen asiakastoimitusta ja yksittäisten laitteiden takuut tuplataan. Ensimmäisiä yhteensopivuustakuulla myytyjä tuotteita toimitetaan kevään mittaan asiakkaillemme.

 

Tule tutustumaan kalustoon

Liftec SafeRoll on tuotteena osoittautunut markkinoiden odotusten mukaiseksi. Laitteen vakaus ja helppokäyttöisyys parantavat ramppien ajoturvallisuutta huomattavasti ja laitteita onkin toimitettu Euroopan satamiin runsaasti ja toimitusten määrä kasvaa koko ajan. Jotta kilpailukyky säilyisi myös täällä kotimaassa, SafeRolleja olisi hyvä saada myös Suomen satamiin. SafeRoll, Terberg RT283 sekä Suomen ensiesittelyssä oleva Terberg SafeNeck ovat nähtävillä Jyväskylän Kuljetusmessuilla 18.–20.5. Tervetuloa tutustumaan! Järjestämme myös ennen juhannusta koeajopäiviä Pirkkalassa Liftecin tehtaan koeajorampissa. Kesälomien jälkeen on vuorossa satamakierros, jolloin esittelemme kalustoa asiakkaidemme luona. Haluaisitko esittelyn omaan satamaasi? Ota yhteyttä Jani Murtolehto: 0444 860 101 / jani.murtolehto@sigmatrukit.fi.

 

Pyydä arvio kaluston peruskunnostuksesta ja modernisoinnista

Olemme saaneet Liftec-vaunujen peruskunnostukset ja modernisoinnit käyntiin, ja ensimmäiset projektit on saatettu jo maaliin. Sigma Trukeille kunnostamamme laitteet toimivat meillä uuden toimitusajan paikkolaitteina sekä vuokrakalustona. Löytyykö sinulta vanhentunutta kalustoa? Tulemme mielellämme paikan päälle tekemään tarjouksen laitteiden peruskunnostuksesta ja modernisoinnista.

Muistathan myös, että Sigma Trukkien maanlaajuinen huolto palvelee 14 paikkakunnalla myös nostosiirtovaunu- ja terminaalitraktoritarpeissa. Meiltä saat valtakunnallisen varaosapalvelun myös Liftec- ja Terberg-tuotteisiin.

 

Tuotevalikoimamme laajenee entisestään 

Norjalainen TTS Group ASA myi helmikuun alussa TTS Liftec Oy:n Suomen toiminnot tanskalaiselle Novatech ApS:lle. Yrityskaupan myötä Sigma Trukkien tarjonta laajenee lauttavaunuihin sekä erikois- ja maatalousperäkärryihin. Myös GooseNeck kuuluu tarjontaamme jatkossa. Yrityskauppa tulee lisäämään kilpailukykyämme lisäksi pukkien ja kasettien saralla. Tuotteet tulevat valikoimaamme viimeistään juhannuksena.

 


Tällä hetkellä teitä palvelee tuotemyynnin (Terberg ja Liftec), käytetyn kaluston, peruskunnostusten ja modernisointien osalta:

Jani Murtolehto: 0444 860 101 / jani.murtolehto@sigmatrukit.fi

Varaosat
0444 860 111 / varaosat@sigmatrukit.fi


ALUEELLISET KORJAAMOPÄÄLLIKÖT:

Uusimaa, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Satakunta ja Päijät-Häme
Tuomo Dunderberg: 0444 860 120 / tuomo.dunderberg@sigmatrukit.fi

Kymenlaakso, Savo, Karjala, Keski-Suomi
Oskari Markkanen: 0444 860 208 / oskari.markkanen@sigmatrukit.fi

Pohjanmaat, Lappi
Petrus Pasanen: 0444 860 306 / petrus.pasanen@sigmatrukit.fi

Tekninen tuki
Mikko Lampi: 0444 860 116 / mikko.lampi@sigmatrukit.fi


Terberg + Liftec SafeRoll

 

Lue kattava tietopaketti: Liftec SafeRoll + SafeNeck

Lataa ja lue uusin Terberg Magazine. Sivuilta 34–35 löydät kattavan tietopaketin Liftec SafeRollista sekä SafeNeckistä. Käy katsomassa!

Katso uusin Terberg Magazine!


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.