Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

KalPan ja Sigma Trukkien yhteistyö jatkuu

28.9.2017  |  Uutiset

20170914_095832.jpgSigma Trukkien logo on näkyvällä paikalla KalPan vieraspeliasuissa. 

Sigma Trukit ja KalPa ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyö näkyy kuluvalla kaudella muun muassa KalPan vieraspeliasuissa, joiden rinnuksissa Sigma Trukkien logo komeilee.

SM-liiga vie joukkueen ympäri Suomea, ja myös juuri niihin kaupunkeihin, joissa Sigma Trukeilla on toimintaa. Muun muassa Turku, Lappeenranta, Oulu, pääkaupunkiseutu ja Pirkanmaa ovat aktiivisia jääkiekkoalueita, mutta myös Sigma Trukkien toimipaikkoja. Yhteistyö koettiin siis hyvänä tapana lisätä näkyvyyttä siellä, missä kiekkofanit jo valmiiksi tunnistavat yrityksen logon. Yhteensä 10 pelaajaa tulevat kantamaan logoa vieraspeleissä koko kauden ajan.

 

Jääkiekko on tuonut positiivista huomiota aiemminkin

Pitkään jatkunut yhteistyö on myös KalPan kannalta ollut mielekäs. “KalPa on käyttänyt ja käyttää Sigma Trukkien trukkeja järjestämissään tapahtumissa, muun muassa Niiralan Montussa pidetyissä konserteissa”, KalPan myyntijohtaja Pasi Kuivalainen kommentoi.

Viime kauden KalPan historiallinen hopea sai paljon näkyvyyttä lehdissä ympäri Suomea. Sigma Trukkien viime kauden kummipelaaja Janne Keränen pääsi lehtien kansiin yllään pelipaita, jossa Sigma Trukkien logo erottui edukseen. “Logoon kiinnitettiin huomiota ja saimme hyvää palautetta siitä, miten näkyvällä paikalla olimme tuolloin lehdissä”, Sigma Trukkien Vesa Toivanen muistelee. Yhteistyön jatkaminen KalPan kanssa oli siten helppo päätös tänäkin kautena.


image1.jpg
KalPan pelipaita esittelyssä. Kuvassa KalPan myyntijohtaja Pasi Kuivalainen (vas.) ja Sigma Trukkien aluepäällikkö Vesa Toivanen. 


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.