Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Käytetyt trukit moneen eri käyttötarkoitukseen

13.11.2018  |  Trukit

 Käytetyt trukit

 

Pohditko trukkikaluston hankintaa? Aina ei ole tarve täysin uudelle kalustolle, ja tällöin käytetyt trukit ovat erinomainen ja kustannustehokas vaihtoehto. Pienille tai aloitteleville yrityksille käytetty kalusto on riskittömämpi vaihtoehto, kun suurilta investoinneilta vältytään. Mikäli trukin tarve on vähäinen ja käyttö satunnaista, täyttää käytetty trukki mainiosti omistajan tarpeet.

 

Käytetyt dieseltrukit

Dieseltrukit ovat järeitä materiaalinkäsittelylaitteita, joissa riittää tehoa suurempienkin kuormien nostamiseen. Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät muun muassa käytetyt dieseltrukit. Lue lisää dieseltrukkien ominaisuuksista täältä.

 

Käytetyt nestekaasutrukit

Nestekaasua käyttävät trukit ovat jo pitkään olleet suosittuja kilpailukykyisen hinnoittelun ja sisä- ja ulkokäyttön sopivuuden sekä kätevyyden vuoksi. Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät myös kuntotarkastetut ja huolletut käytetyt nestekaasutrukit. Lue lisää nestekaasutrukin ominaisuuksista täältä.

 

Käytetyt sähkötrukit 

Sähkökäyttöinen trukki on ympäristöystävällinen valinta. Sen käyttökustannukset ovat huomattavasti pienemmät, kuin dieseltrukin tai nestekaasutrukin. Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät muun muassa käytetyt sähkötrukit. Lue lisää sähkötrukin ominaisuuksista täältä.

 

Käytetyt trukit tarkastetaan ja huolletaan ennen myyntiä

Jokainen käytetty trukki käy meillä läpi perusteellisen kuntoarvioinnin ja huollon. Trukit täyttävät CE-merkintään oikeuttavat asetukset ja määräykset. Kaikkiin käytettyihin trukkeihin on saatavilla myös huoltosopimus merkistä ja iästä riippumatta koko Suomen laajuisesti. Teemme 90% kaikista huoltotoimenpiteistä asiakkaan luona, joten koneita ei tarvitse erikseen lähettää korjattavaksi.

Monipuolisesta ja jatkuvasti vaihtuvasta valikoimastamme löydät käytetyt trukit moneen eri käyttötarkoitukseen:

 

Yhteydenottopyyntö »


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.