Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Käytetyt sähkötrukit - ympäristöystävällinen valinta

05.11.2018  |  Trukit

 Käytetyt sähkötrukit

 

Sähkökäyttöinen trukki on ympäristöystävällinen valinta. Sen käyttökustannukset ovat huomattavasti pienemmät, kuin dieseltrukin tai nestekaasutrukin. Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät muun muassa kuntotarkastetut ja huolletut käytetyt sähkötrukit. Pääset katselemaan käytettyjen sähkötrukkien valikoimaa täältä.

 

Sähkötrukilla on pienet huoltokustannukset

Sähkökäyttöinen trukki on ympäristöystävällinen valinta. Sähkökäyttöiset trukit ovat yleensä helpommin ajettavia ja hiljaisempia kuin moottorikäyttöiset koneet. Ne on suunniteltu pääasiassa käytettäväksi sisätiloihin. Tuotantolaitoksissa sähkökäyttöiset trukit sopivat erinomaisesti toimitusten tai komponenttien kuljettamiseen tuotantolinjalle tai mm. jätteiden pakkaamiseen. Niitä voidaan lisäksi käyttää raskaiden tavarankuljetusajoneuvojen kuormaamiseen tai purkamiseen.

Sähkötrukin huoltokustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin moottorikäyttöisissä vaihtoehdoissa. Sähkötrukki sisältää vähemmän liikkuvia osia ja tarvitsee vähemmän nesteiden vaihtoa kuin muut moottorikäyttöiset trukit (diesel tai nestekaasu). Tosin trukin hankintakulu on tyypillisesti suurempi juuri akun ja laturin takia. Niitä ei myöskään voi käyttää akun latauksen aikana, ellei käytettävissä ole ylimääräisiä akkuja.

 

Käytetty trukki on kustannustehokas vaihtoehto

Käytetty trukki on uuteen trukkiin verrattuna kertaostoksena edullisempi. Mikäli trukin tarve on vähäinen ja käyttö satunnaista, täyttää käytetty trukki mainiosti omistajan tarpeet.

Sigma Trukkien laaja käytettyjen trukkien valikoima koostuu pitkälti vaihdossa tulleista koneista. Jokainen käytetty trukki käy läpi perusteellisen kuntoarvioinnin, jonka pohjalta laaditaan korjaussuunnitelma. Korjauksen ja huollon jälkeen trukit koeajetaan, jolloin varmistetaan koneen moitteeton toimivuus.

Sigma Trukkien käytetyt trukit täyttävät CE-merkintään oikeuttavat asetukset ja määräykset. Trukkien mukana tulee käyttöohjeet. Usein laitteen huoltohistoria on tiedossa, sillä useat koneet ovat kuuluneet Sigma Trukkien huollon piiriin. Kaikkiin käytettyihin trukkeihin on saatavilla huoltosopimus merkistä ja iästä riippumatta koko Suomen laajuisesti. Jopa 90% kaikista huoltotoimenpiteistä tehdään asiakkaan luona, joten koneita ei tarvitse erikseen lähettää korjattavaksi.

TUTUSTU KÄYTETTYIHIN SÄHKÖTRUKKEIHIN » 

Lue lisää aiheesta: Käytetyt trukit moneen eri käyttötarkoitukseen »


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.