Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Käytetyt nestekaasutrukit — jatkuvasti vaihtuva valikoima

29.10.2018  |  Trukit

 Käytetyt nestekaasutrukit

Nestekaasua käyttävät haarukkatrukit ovat jo pitkään olleet suosittuja kilpailukykyisen hinnoittelun ja sisä- ja ulkokäyttön sopivuuden sekä kätevyyden vuoksi. Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät muun muassa kuntotarkastetut ja huolletut käytetyt nestekaasutrukit. Pääset katselemaan käytettyjen nestekaasutrukkien valikoimaa täältä.

 

Nestekaasukäyttöiset trukit ovat puhtaita ja hiljaisia

Nestekaasukäyttöiset trukit ovat erinomainen vaihtoehto dieselmoottorille tai sähkökäyttöiselle trukille. Kaasu on ympäristöystävällisempi polttoaine kuin diesel, joten kaasukäyttöisiä trukkeja voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Kaasukäyttöiset trukit pystyvät tekemään lähes mitä tahansa käsittelytehtävää, työskentelemään varastorakennuksista tavarankuljetusajoneuvoihin ja kuljettamaan tavaroita useiden rakennusten välillä.

Nestekaasukäyttöiset trukit ovat puhtaita ja hiljaisia sekä suorituskykyominaisuudet ovat yleensä paremmat kuin sähkö- ja dieselmoottoritrukissa. Ajo-, kiihdytys ja nostonopeus on usein myös parempi. Nestekaasutrukki on kuitenkin polttoainekustannuksiltaan korkein näistä kolmesta vaihtoehdosta.

 

Käytetyt trukit tarkastetaan ja huolletaan ennen myyntiä

Käytetty trukki on uuteen trukkiin verrattuna kertaostoksena edullisempi. Mikäli trukin tarve on vähäinen ja käyttö satunnaista, täyttää käytetty trukki mainiosti omistajan tarpeet.

Sigma Trukkien laaja käytettyjen trukkien valikoima koostuu pitkälti vaihdossa tulleista koneista. Jokainen käytetty trukki käy läpi perusteellisen kuntoarvioinnin, jonka pohjalta laaditaan korjaussuunnitelma. Korjauksen ja huollon jälkeen trukit koeajetaan, jolloin varmistetaan koneen moitteeton toimivuus.

Sigma Trukkien käytetyt trukit täyttävät CE-merkintään oikeuttavat asetukset ja määräykset. Trukkien mukana tulee käyttöohjeet. Usein laitteen huoltohistoria on tiedossa, sillä useat koneet ovat kuuluneet Sigma Trukkien huollon piiriin. Kaikkiin käytettyihin trukkeihin on saatavilla huoltosopimus merkistä ja iästä riippumatta koko Suomen laajuisesti. Jopa 90% kaikista huoltotoimenpiteistä tehdään asiakkaan luona, joten koneita ei tarvitse erikseen lähettää korjattavaksi.

TUTUSTU KÄYTETTYIHIN NESTEKAASUTRUKKEIHIN » 

Lue lisää aiheesta: Käytetyt trukit moneen eri käyttötarkoitukseen »


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.