Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Käytetyt dieseltrukit kuntotarkastettuna ja huollettuna

23.10.2018  |  Trukit

 Käytetyt dieseltrukit

Sigma Trukkien käytettyjen laitteiden valikoimasta löydät muun muassa kuntotarkastetut ja huolletut käytetyt dieseltrukit. Valikoima on jatkuvasti vaihtuva. Pääset katselemaan käytettyjen dieseltrukkien valikoimaa täältä.

 

Dieseltrukit ovat materiaalinkäsittelymaailman kovimmat työhevoset

Dieseltrukit ovat järeitä materiaalinkäsittelylaitteita, joissa riittää tehoa suurempienkin kuormien nostamiseen. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi vaativiin olosuhteisiin, ulkotiloihin. Dieselmoottorilla varustetuista trukeista löytyy erittäin laaja valikoima eri koolla ja nostokapasiteetilla. Tämän ansiosta nämä materiaalinkäsittelymaailman kovimmat työhevoset pystyvät kuljettamaan kaikkea pienestä irtotavarasta, kuormalavoihin sekä yksittäisiin komponentteihin, jotka painavat useita tonneja. 

Dieselmoottorit ovat polttoainekulutukseltaan ja vääntömomentiltaan tehokkaampia kuin nestekaasukäyttöiset moottorit. Huoltokustannukset ovat dieseltrukissa pienemmät kuin nestekaasukäyttöisessä trukissa, koska moottorikomponentit ovat kestävämpiä ja ne toimivat alhaisemmilla "kierroksilla". Näin ollen dieselmoottorilla on myös paljon pidempi käyttöikä. 

 

Käytetty trukki on kustannustehokas vaihtoehto

Käytetty trukki on uuteen trukkiin verrattuna kertaostoksena edullisempi. Mikäli trukin tarve on vähäinen ja käyttö satunnaista, täyttää käytetty trukki mainiosti omistajan tarpeet.

Sigma Trukkien laaja käytettyjen trukkien valikoima koostuu pitkälti vaihdossa tulleista koneista. Jokainen trukki käy läpi perusteellisen kuntoarvioinnin, jonka pohjalta laaditaan korjaussuunnitelma. Korjauksen ja huollon jälkeen trukit koeajetaan, jolloin varmistetaan koneen moitteeton toimivuus.

Sigma Trukkien käytetyt trukit täyttävät CE-merkintään oikeuttavat asetukset ja määräykset. Trukkien mukana tulee käyttöohjeet. Usein laitteen huoltohistoria on tiedossa, sillä useat koneet ovat kuuluneet Sigma Trukkien huollon piiriin. Kaikkiin käytettyihin trukkeihin on saatavilla huoltosopimus merkistä ja iästä riippumatta koko Suomen laajuisesti. Jopa 90% kaikista huoltotoimenpiteistä tehdään asiakkaan luona, joten koneita ei tarvitse erikseen lähettää korjattavaksi.

Sigma Safe» 

Lue lisää aiheesta: Käytetyt trukit moneen eri käyttötarkoitukseen »


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.