Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Käytetty trukki on edullinen ja kustannustehokas vaihtoehto

21.9.2017  |  Trukit

Käytetty trukki on edullinen ja kustannustehokas vaihtoehto

Monet yritykset pohtivat tälläkin hetkellä trukkikaluston hankintaa. Aina ei ole tarve täysin uudelle kalustolle, ja tällöin käytetyt trukit ovat erinomainen ja kustannustehokas vaihtoehto.

Käytetty trukki on uuteen trukkiin verrattuna kertaostoksena edullisempi. Esimerkiksi pienille tai aloitteleville yrityksille käytetty kalusto on riskittömämpi vaihtoehto, kun suurilta investoinneilta vältytään. Mikäli trukin tarve on vähäinen ja käyttö satunnaista, täyttää käytetty trukki mainiosti omistajan tarpeet. Myöskään esimerkiksi rankkoihin olosuhteisiin ei usein edes kannata ostaa uutuuttaan kiiltävää trukkia. Käytettyjen trukkien toimitusajat saattavat olla lyhyemmät kuin uusilla laitteilla, joten käytetty trukki vastaa myös akuuttiin tarpeeseen.


Käytetyt trukit tarkastetaan ja huolletaan ennen myyntiä

Sigma Trukkien laaja käytettyjen trukkien valikoima koostuu pitkälti vaihdossa tulleista koneista. Jokainen käytetty trukki käy läpi perusteellisen kuntoarvioinnin, jonka pohjalta laaditaan korjaussuunnitelma. Koska käytetyt trukit ovat käyttöiältään ja kunnoltaan vaihtelevia, otetaan jokaisen laitteen yksilölliset erot huomioon. Pääsääntöisesti huollossa käytetään vain uusia varaosia. Korjauksen ja huollon jälkeen trukit koeajetaan, jolloin varmistetaan koneen moitteeton toimivuus.

Sigma Trukkien käytetyt trukit täyttävät CE-merkintään oikeuttavat asetukset ja määräykset. Trukkien mukana tulee käyttöohjeet. Usein laitteen huoltohistoria on tiedossa, sillä useat koneet ovat kuuluneet Sigma Trukkien huollon piiriin. Kaikkiin käytettyihin trukkeihin on saatavilla huoltosopimus merkistä ja iästä riippumatta koko Suomen laajuisesti. Jopa 90% kaikista huoltotoimenpiteistä tehdään asiakkaan luona, joten koneita ei tarvitse erikseen lähettää korjattavaksi.


Tutustu laajaan käytettyjen trukkien valikoimaamme tai ota meihin yhteyttä!

Käytetyt trukit nyt -10% alennuksella


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.