Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Huoltomekaanikko Uudellemaalle

16.2.2018  |  Huolto, Rekrytointi, Uutiset


Etsimme trukkihuoltoomme Uudenmaan alueelle 
HUOLTOMEKAANIKKOA


Sinulla on auto- tai sähköalan tutkinto ja muutama vuosi työkokemusta. Olet asiakaspalveluhenkinen, monitaitoinen asentaja, joka hallitsee työkoneiden huollot ja korjaukset. Asiakkaidemme luona työskennellessä odotamme sinulta itsenäistä ja vastuullista otetta työhösi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työympäristön vakaassa ja kasvavassa yrityksessä, jossa työtyytyväisyys ja -turvallisuus ovat tärkeitä arvoja. Osana motivoitunutta työporukkaamme olet mukana koulutussuunnitelmassamme kehittäen osaamistasi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.3.2018 mennessä linkin www.sigmatrukit.fi/rekry kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Tuomo Dunderberg puh. 044 486 0120 klo 14.00 - 15.30. 


pakut1.jpg

Sigma Trukit Oy on satama- ja materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Palveluihimme kuuluvat trukkikauppa ja -vuokraus, leasingpalvelut,
trukkien varaosa- ja huoltopalvelut sekä kuljettaja- ja huoltokoulutus.
Toimimme maanlaajuisesti, asiakkaita paikallisesti palvellen.


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.