Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Hubtexilta uusi sähkökäyttöinen monitie-vastapainotrukki FluX

07.2.2018  |  Trukit

Hubtex FluX sähkökäyttöinen monitie-vastapainotrukki

Ensimmäisen sukupolven Hubtex FluX on sisä- ja ulkotilakäyttöön soveltuva monitie-vastapainotrukki. Sähkökäyttöinen trukki on tarkoitettu kuormalavojen sekä pitkän tavaran käsittelyyn ja kuljetukseen. Kompakti runkopituus, masto ja sen sijoitus ovat FluX:n erityispiirteitä. Näin laite soveltuu erinomaisesti kuorma-autojen lastaus ja purkutehtäviin, sekä kapeisiin tiloihin tai käytäviin.

 

Tilava ohjaamo ja erinomainen näkyvyys

Tilava ohjaamo tarjoaa kuljettajalle suuren käyttömukavuuden. Hydrauliikkatoimintojen sekä ajosuunnan esivalinta onnistuu helppokäyttöisen ja ergonomisen Joystick- monitoimiohjaimen avulla. Korkeussäädettävä ja kallistettava ohjauspylväs lisäävät käyttömukavuutta entisestään. Laajan ikkunapinta-alan sekä uuden mastorakenteen ansiosta kuljettajalla on optimaalinen näkyvyys kuormaan sekä trukin molemmille puolille.

 

Lyömättömän ketterä ja tehokas

Hubtex FluX:issa on energiatehokkaat ja suorituskykyiset AC-ajomoottori ja hydrauliikkapumput. Mallisarjassa on vakiona umpikumirenkaat (EL) erilaisten lattiapintojen ja olosuhteiden asettamien vaatimuksien täyttämiseksi.

Patentoidun HX-ohjausjärjestelmän ansiosta FluX:n ajosuunta voidaan vaihtaa pitkittäisajomoodista sivuttaisajoon ilman välipysähdyksiä. Tästä on erityisen paljon hyötyä vapaasti ajettavissa varastoissa, joissa on paljon suunnan vaihdoksia, kuorma-autojen lastaamisessa ja purkamisessa tai varastoinnissa. Järjestelmän ansiosta renkaiden kuluminen pienenee huomattavasti sillä ajosuunnan muutos tapahtuu ajon aikana, eikä pysähdyksissä.

Hubtex FluX 40:

  • Kantavuus (t): 4,0
  • Nostokorkeus (mm): 7 500
  • Rungonpituus (mm): 1 950
  • Runko: 4-pyöräinen
  • Renkaat: Umpikumit
  • Akkujännite (V): 48
  • Ohjaamo: Sivuttais istuin

 

Optimoi varastosi kapasiteetti

Hubtex on keskittynyt valmistamaan trukkeja erityisesti pitkän ja erikoisen muotoisten tavaroiden käsittelyyn. Käytettäessä Hubtex trukkeja on kapeakäytäväkäyttö ongelmatonta ja hyllytasojen etäisyys voidaan kaventaa minimiin. Näin luodaan lisätilaa uusille hyllytasoille ja uutta varastointikapasiteettia.

  • Jopa 100% enemmän varastotilaa
  • Nopea, turvallinen ja tehokas
  • Vähemmän tuotevahinkoja / vähemmän rikkoontumisia

 

Katso Hubtex FluX video ja lataa tuote-esite!


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.