Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Haemme trukkimyyjiä Etelä-Suomeen, Pirkanmaalle sekä Ouluun.

15.8.2018  |  Rekrytointi

Hakemamme henkilöt ovat teollisuuden konemyynnistä kiinnostuneita, ratkaisumyynnin perusprosessit tuntevia osaajia, jotka ovat halukkaita oppimaan trukkimyynnin toimialana ja ovat valmiita sitoutumaan aktiiviseen myyntityöhön ja uusiasiakashankintaan. Etsimämme osaajat omaavat luontaista onnistumisen nälkää ja ovat aidosti motivoituneita kehittymään konemyynnin huippuosaajiksi.
Persoonan puolesta etsimme positiivisen ja tekevän asenteen omaavaa yrittäjähenkistä tiimipelaajaa, joka viihtyy asiakaslähtöisessä, laadulliseen myyntityöhön painottuvassa tehtävässä.

Huomattavaa etua työsuhteen syntymiseen tuovat koulutuksen tai työkokemuksen kautta hankittu perus liiketoiminnan ymmärrys, vahva kiinnostus tekniseen tuotemyyntiin sekä englannin kielen taito. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti ja halu matkustaa omalla myyntialueella ovat välttämättömyys. 

Jos olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.

Lisätiedot Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.

Hakuun pääset alla olevista linkeistä

Etelä-Suomi


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.