Uutiset ja blogi

« blogin etusivulle

Etsimme Avainasiakaspäällikköä asiakkuuksien hoitoon Keravan toimipisteeseen.

20.8.2018  |  Rekrytointi

Avainasiakaspäällikön päävastuisiin kuuluvat olemassa olevien asiakkuuksien hoito, kehittäminen ja kasvattaminen. Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin, heidän haasteiden ratkaiseminen oikeilla logistiikkaratkaisuilla ja asiakastyytyväisyyden varmistaminen.

Etsimme osaajaa, jolla on kyky luoda ja ylläpitää vahvoja ja laadullisia asiakassuhteita. Toivottavaa olisi, että osaajalla löytyy valmiuksia ja kaupanteon nälkää myös uusiasiakashankintaan. Hakemamme osaaja on jo hankkinut kokemuspohjaa avainasiakas-tason myynnistä, omaa ratkaisukeskeisen myyntityylin sekä tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä asiakaskohtaisten case studien luomiseen sekä yleisen myynnin dokumentaation tuottamiseen. Henkilö ymmärtää konetekniikkaa ja on kiinnostunut rakentamaan teknisesti parhaan mahdollisen tuoteratkaisun asiakkaan tarpeen mukaan. Tehtävässä menestyminen vaatii vahvaa liiketoimintaosaamista sekä referenssejä onnistuneesti hoidetuista asiakassuhteista.

Luonteen puolesta etsimme positiivisen ja eteenpäin pyrkivän asenteen omaavaa tekijää, jolla on vahvat vuorovaikutustaidot ja halu olla läsnä asiakkailla.

Edellytyksenä työllistymiseen on muutaman vuoden työkokemus avainasiakkuuksien hoidosta, kiinnostus konetekniikkaa kohtaan, sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä matkustusvalmius pääosin Etelän-Suomen ja Pirkanmaan alueella, ajoittain myös ulkomailla.

Jos olet halukas työskentelemään laadukkaiden tuotemerkkien parissa ja liittymään alallaan tunnetun ja vakavaraisen toimijan rentoon ja ammattimaiseen tiimiin lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä. Lisätiedot puhelimitse Senni Tossavaiselta numerosta 045 1172373.

Pääset hakemukseen tästä

Yale trukit_1


Jaa kirjoitus sosiaalisessa mediassa:
Sigma Trukit

Tämän blogin kirjoitti Sigma Trukit »

Sigma Trukit Oy haluaa olla arvostettu työnantaja ja vastuullinen toimija, jolla on markkinoiden laadukkain ja osaavin myyntiorganisaatio sekä kattavat jälkimarkkinat. Toiminta-ajatuksemme on olla paikallisesti maanlaajuinen.