Uutiset ja blogi

27.4.2017  |  Trukit

Hubtexilta uusi nelitietrukki DQ X

Hubtex on saksalainen vuonna 1982 perustettu yritys, joka on keskittynyt suunnittelemaan ja valmistamaan huippulaadukkaita erikoistrukkeja, erityisesti pitkän, painavan ja muodoltaan erikoisten tavaroiden käsittelyyn. Yksi päätuotteista on DQ -polttomoottorikäyttöinen nelitietrukkimallisto jonka 4,5 tonnin kapasiteettiluokka saa tänä vuonna mullistavan päivityksen. Kyseessä on kokonaan uusi malli joka kantaa nimeä DQ X.

Lue lisää

11.4.2017  |  Huolto, Sigma Trukit, Trukkikorttikoulutus, Työturvallisuus

Tavoitteena nolla työtapaturmaa – miten siihen päästään?

Suomessa sattui vuonna 2015 yhteensä 117 908 tapaturmaa, joista 97 431 oli työpaikkatapaturmia, eli työtapaturma sattui työssä tai työstä johtuvissa olosuhteissa. Jokaisen työpaikan tavoitteena pitäisi olla nolla työtapaturmaa, joten tuohon tavoitteeseen on Suomessa vielä matkaa, vaikka työpaikkatapaturmia sattuikin ennätyksellisen vähän vuonna 2015.

Lue lisää

04.4.2017  |  Huolto, Sigma Trukit, Työturvallisuus

Työturvallisuus on jokaisen asia

Turvallisuus on yksi oleellisimmista hyvän työympäristön kriteereistä, sillä jokainen haluaa varmasti tuntea olonsa turvalliseksi omalla työpaikallaan. Vahinkoja sattuu ja tapahtuu, mutta vaaratilanteita voi ja pitää ennaltaehkäistä.

Lue lisää